Sikkerhed for udsatte velhavere

September 2, 2016
Henrik Stage

Velhavende familier lever med en stigende frygt og risici for at blive ofre for kriminalitet. Derfor lancerer Praesidio Group nu ”Residential Security”, et specialdesignet sikkerhedsprogram for familier i Danmark og udland.

”Det har i mange år været udbredt blandt kriminelle i udlandet at gå målrettet efter velhavende familier med indbrud, organiseret afpresning og kriminalitet og nu ser vi en stigende tendens af samme kalibre i Danmark”, siger Susanne Skov Diemer, Founder & CEO i Praesidio Group.

Praesidio Group mærker denne stigning i behovet for personlig sikkerhed i særdeleshed i forbindelse med store events, i sportsverden, blandt familier i spotlightet samt danske virksomheders chefer og ansatte, deres familier og udsendte danskere.

I både Danmark og udland sker en stor del af denne kriminalitet mod familier under radaren. Det sker pga. de kriminelles trusler, hvis familierne vover at involvere politiet. Det er vores klare fornemmelse, at der er et højere mørketal end de officielle statistikker viser. Vi ser nu et skift i markedet og et fokus på dette familiesegment, hvor risikoen for indbrud, trusler og afpresning er virkelighed og dagligdag for mange velhavende familier”, siger Susanne Skov Diemer.

For mere information: Residential Security