Bogforum podcast: Sådan forbereder du dig bedst på det værste

November 9, 2023

Radio 4 programmet ‘Kraniebrud er taget til Bogforum for at tale med nogle af de største stjerner på den litterære himmel.

I første halvdel af programmet deler forfatter Katrine Engberg ud af sine allerbedste tips og tricks, når vi stiller hende spørgsmålet: Hvordan skriver man en best-seller-krimi? Herefter får vi sikkerhedsekspert og forfatter Susanne Skov Diemer ind i studiet. Vi skal nemlig stille skrapt på: Hvordan du bedst forbereder dig på det værste? For hvad er den næste store krise, der rammer os? Og hvordan kan du styre sikkert igennem den?

Medvirkende: Bedst sælgende krimiforfatter Katrine Engberg & Sikkerhedsekspert Susanne Skov Diemer, der er forfatter og CEO for det internationale sikkerheds- og efterretningsfirma Praesidio Group. Vært: Emma Elisabeth Holtet.

Lyt til podcasten her